Ennakkoperintä 2024 -päivä, Lappeenranta

30.11.2023 09:00

1.
Tietojen syöttö
2.
Yhteenveto ja maksaminen
3.
Vahvistus
Aikaa jäljellä: 

Lippu

Ilmoittautuminen paikan päälle


Henkilö- ja yhteystiedot

 
Kategoria, johon katsot lähinnä kuuluvasi
Voit valita useamman vaihtoehdon 

Lisätiedot

Onko sinulla erityisruokavalio?*
Onko sinulla erityisruokavalio?
Valitse alla olevista*
Osallistumismaksuun vaikuttaa se, onko organisaation oma työnantajaliitto EK:n jäsen vai ei.

Jos et ole varma jäsenyydestä, valitse viimeinen vaihtoehto ja EK-Tieto tarkistaa jäsenyyden puolestasi ja tarvittaessa päivittää hintatiedon laskulle. 
OSALLISTUMISMAKSU:*
OSALLISTUMISMAKSU:
💡 Huomaathan, että valitessasi hintavaihtoehdon "en ole varma jäsenyydestä, EK-Tieto tarkistaa", tulee seuraavalla sivulla valita maksutavaksi "Lasku", eikä ”Pankki-/luottokortti”, sillä korttiveloituksessa maksu tapahtuu heti, eikä laskutettavaa summaa ole mahdollista muuttaa jälkikäteen.

Mikäli haluat maksaa kortilla, etkä ole varma EK:n jäsenyydestä, voit selvittää sen omasta organisaatiostasi, tai ottamalla meihin yhteyttä: Yhteystiedot 
(Laskutustiedot annetaan seuraavalla sivulla) 
Voit jättää kysymyksesi päivän kysymysklinikoihin ennakkoon. Pidemmät kysymykset pyydämme toimittamaan sähköpostitse: koulutus@ek.fi 
Tiedot tarkistettu
Tiedot tarkistettu

Peruutusehdot

Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 8 vuorokautta ennen ko. tilaisuutta, jonka jälkeen veloitamme 50 % osallistumismaksusta + alv 24 %. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta lainkaan, tai se peruutetaan tapahtumapäivänä, perimme koko osallistumismaksun. 

Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen, voi organisaatio vaihtaa osallistujan kuluitta 👉 Tämä onnistuu vaihtamalla nimitiedot ilmoittautujalle aiemmin lähetetyssä sähköpostivahvistuksessa olevan "Muokkaa tietojasi" -painikkeen kautta.

Peruutus sairaustapauksissa:

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi koulutukseen, saat 100 % osallistumismaksusta takaisin esittämällä sairauslomatodistuksen viikon (7 vrk) kuluessa tilaisuudesta. Tapahtumapäivänä tapahtuvista äkillisistä peruutus- tai sairaustapauksista toivomme teidän ilmoittavan meille mahdollisimman pian:
puhelimitse:  040 525 2319  / 041 530 9313 tai sähköpostitse: koulutus@ek.fi