Aikaa jäljellä:

Turvallisuusalan neuvottelupäivät 2020 (TN36)

21.9.2020 08:45
Finlandia-talo & M/S Silja Europa
  • 1. Tietojen syöttö
  • 2. Yhteenveto ja maksaminen
  • 3. Ilmoittautumisen vahvistus

Ilmoittautuminen seminaariin

Henkilö- ja yhteystiedot

Valitse maakoodi ja syötä numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 

Lisätiedot

Osallistumismaksu per henkilö (jäsenhintaan) 
Osallistumismaksu per henkilö (normaalihintaan) Peruuta ilmoittautuminenPeruutusehdot

Peruutuksen voi tehdä kuluitta 21 päivää ennen seminaarin alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista, syystä riippumatta, veloitetaan 100 % seminaarin hinnasta. 

(Laivamatkustajille tiedoksi: Valmismatkalain korvaava matkapakettilaki tuli voimaan 1.7.2018. Uusi laki vaikuttaa laivayhtiöiden peruutusehtoihin siten, ettei peruutus enää ole mahdollista ns. toimistokuluja vastaan esimerkiksi tapauksissa, joissa matkustaja on yllättäen sairastunut. Matkavakuutus tavallisesti korvaa matkan peruuntumisesta aiheutuneet kulut, jos et pysty lähtemään matkalle sairastumisen tai tapaturman takia. Tällaisessa tilanteessa ole yhteydessä omaan vakuutusyhtiöön.)

Mikäli seminaariin ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta matkalle, voi organisaatio kuluitta vaihtaa osallistujaa ilmoittautujalle lähetetyssä sähköpostivahvistusviestissä olevasta painikkeesta (muokkaa ilmoittautumistietoja) tai ilmoittautumisen päätyttyä olemalla yhteydessä EK-Tietoon.

Seminaaripäivänä tapahtuvista äkillisistä peruutus- tai sairaustapauksista toivomme teidän ilmoittavan meille mahdollisimman pian:
puhelimitse:  040 525 2319  / 041 530 9313 tai sähköpostitse: kurssit@ek.fi

Eventilla

Powered by Eventilla