Tapahtuman oletuskuva

Tallenne: Työntekijän puutteellinen työsuoritus irtisanomisperusteena

Perehdytys asioihin, joita työnantajan on erityisesti huomioitava harkitessaan työsuhteen päättämistä heikon työsuorituksen johdosta.

🔎 Puutteellinen työsuoritus ja alisuoriutuminen voi ilmetä muun muassa heikkona työn laatuna, työtehtävien viivästymisenä tai virheinä. Tällainen toiminta haastaa sekä työyhteisöä että johtamista.

Työsuhteen päättämisen näkökulmasta on oltava erityisen tarkkana, sillä tilanteen, päättämisperusteen sekä päättämiskynnyksen arviointi tehdään aina tapauskohtaisesti ja kokonaisarvioinnin pohjalta. Tässä koulutuksessa pureudutaan puutteellisen työsuorituksen puuttumiseen, työsuorituksen johtamiseen sekä näihin tilanteisiin liittyvään oikeuskäytäntöön ja käytännön tason ohjeisiin.

Webinaarin teemat:

  • Tilanteiden tunnistaminen: alisuoriutuminen ja puutteellinen työsuoritus
  • Puuttumisprosessi: esihenkilön vastuu ja työsuorituksen johtaminen, varoituskäytännöt sekä henkilökohtainen irtisanomisperuste
  • Tapausesimerkkejä: oikeuskäytäntöä ja käytännön tilanteita työpaikoilla

Luennoitsijana toimii työoikeuden erityisosaaja, johtava juristi Anna Hakola Hyvinvointiala HALI ry:stä ja Akses Oy:stä.

🎬 Tallennettu: 29.2.2024
⏱  Kesto: 1 h 48 minuuttia

💰 Hintatiedot:

  • EK:n jäsenhinta: 185,00 €
  • Normaalihinta: 240,00 €

(Hintoihin lisätään alv 24 %)

 👉 Lomakkeen lähetyksen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin, joka sisältää linkin webinaaritallenteeseen sekä koulutusmateriaaliin.

💡 Katso juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii! 
Tallenteella on 6 kk katseluoikeus, joka lasketaan tilauspäivästä alkaen.