Tapahtuman oletuskuva

Tallenne: Luontoisetujen ja henkilökuntaetujen verotus

Luontois- ja henkilökuntaetujen verotukseen liittyy suuri määrä osin mutkikkaitakin vero-, ennakkoperintä- ja tulorekisterikysymyksiä

Miten luontoisedut toimivat osana kokonaispalkkausta? Miltä osin polkupyöräetu onkaan verovapaa, miltä osin siitä maksetaan sivukulut, ja miten se missäkin tilanteessa ilmoitetaan tulorekisteriin?

Entä mitä etuja on mahdollista antaa verovapaina henkilökuntaetuina, kenelle ja millä edellytyksillä ja miten henkilökuntaedut ja luontoisedut eroavat toisistaan? Mitä on otettava huomioon, kun luontois- tai henkilökuntaetu järjestetään mobiilisovelluksen kautta? Entä miten luontoisedut käyttäytyvät palkattoman vapaan, kuten opintovapaa, vuorotteluvapaa, lomautus tai pitkittynyt sairauspoissaolo, aikana?

Muun muassa näitä kysymyksiä avataan tässä luontois- ja henkilökuntaetujen verotuskysymyksiin keskittyvässä koko päivän koulutuksessa.

Tilaisuuden ohjelma tästä.

Kouluttajina toimivat EK:n veroasiantuntija Lauri Lehmusoja sekä Verohallinnon johtava asiantuntija Sari Wulff.

@EKTieto #tallenne #koulutus #ektietokurssit #vero #henkilöstö #henkilöstöedut #luontoisedut #hr #taloushallinto 

🎬 Tallennettu: 9.10.2023
⏱  Kesto: 5 h 7 minuuttia

💰 Hintatiedot:

  • EK:n jäsenhinta: 287,00 €
  • Normaalihinta: 374,50 €

(Hintoihin lisätään alv 24 %)

 👉 Lomakkeen lähetyksen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin, joka sisältää linkin tallenteeseen sekä pdf-koulutusmateriaaliin. Ennakkoperintäkirjan saat vielä postitse jälkikäteen.

💡 Katso juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii! 
Tallenteella on 6 kk katseluoikeus, joka lasketaan tilauspäivästä alkaen.