Tapahtuman oletuskuva

Tallenne: Palkka ja työkorvaus verotuksessa

Koulutus antaa valmiudet tunnistaa palkka ja työkorvaus eri tilanteissa.

 

Palkan ja työkorvauksen välinen rajanveto verotuksessa on ennakkoperinnän arkipäivää. Ero näiden työstä maksettavien korvausten kohdalla on merkittävä etenkin siksi, että palkkana maksettaviin suorituksiin liittyy erilaiset maksajan velvoitteet kuin työkorvausta maksettaessa.

Palkasta toimitetaan ennakonpidätys, annetaan ilmoitukset tulorekisteriin, maksetaan työnantajan sairausvakuutusmaksu sekä huolehditaan mahdollisista muista palkan sivukuluista. Lisäksi palkka on aina työntekijän henkilökohtaista tuloa. Työkorvaus puolestaan käyttäytyy eri tavalla. Toisinaan rajaus siitä, kummasta suorituksesta on kyse, voi olla hankalaa. Verolainsäädäntö ei ole muuttunut vuosiin, mutta osaltaan juuri se saattaakin aiheuttaa tulkintaongelmia työn tekemisen mallien muuttuessa.

Koulutus antaa valmiudet tunnistaa palkka ja työkorvaus eri tilanteissa. Koulutuksessa käydään läpi verolainsäädäntö ja tulkinnassa apuna olevat korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisut sekä Verohallinnon ohjeet.

Tilaisuuden luennoitsijana toimii oikaisulautakunnan johtava puheenjohtaja Tomi Peltomäki Verohallinnosta. Tomi on selkeäsanainen luennoitsija, joka osaa kertoa mutkikkaistakin veroasioista kuulijaystävällisesti, huumoria unohtamatta.

🎬 Tallennettu: 3.5.2023
⏱  Kesto: 2 h 36 minuuttia

💰 Hintatiedot:

  • EK:n jäsenhinta: 217,00 €
  • Normaalihinta: 283,50 €

(Hintoihin lisätään alv 24 %)

 👉 Lomakkeen lähetyksen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin, joka sisältää linkin webinaaritallenteeseen sekä koulutusmateriaaliin.

💡 Katso juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii! 
Tallenteella on 6 kk katseluoikeus, joka lasketaan tilauspäivästä alkaen.