Tapahtuman oletuskuva

Tallenne: Uutta työoikeudesta 2020

Työlainsäädäntöä muokataan jatkuvasti vastaamaan tämän päivän työelämää.

 

Kevään ja kesän 2020 aikana on odotettavissa hallituksen esitykset mm. kilpailukieltoa sekä ”nollatuntisopimuksia” koskevista muutoksista, jotka esittelemme koulutuksessa käytännönläheisesti selkokielellä.

Entä mitä vaatimuksia syksyllä 2019 hyväksytty uusi ilmoittajan suojaa koskeva EU-direktiivi asettaa yrityksille ja työnantajille? Millaista suojaa se antaa työntekijöille? Epäiltyjen väärinkäytösten ilmoitus- eli whistleblowing-menettelystä on säänneltävä kaikissa EU-jäsenmaissa vuoden 2021 kuluessa – Mitä oikeuksia ja velvoitteita direktiivi käytännössä tarkoittaa yrityksille ja millaisissa tilanteissa sitä sovelletaan? Mitä työelämän tietosuojalakin sanoo whistleblowing-menettelystä?

Käydään myös läpi tuoreinta oikeuskäytäntöä esittelemällä vuoden merkittävimmät oikeustapaukset työlainsäädäntöön liittyen.

Lisäksi luodaan katsaus suunnitteilla oleviin ajankohtaisiin työlainsäädäntöhankkeisiin: missä vaiheessa yt-laki- sekä perhevapaauudistukset ovat? Mitä ja millä aikataululla muutoksia on luvassa?

Koulutuksen tarkempi sisältö tästä.

Kouluttajina tilaisuudessa toimivat lainsäädäntötyöryhmissä mukana olevat EK:n Työelämä-vastuualueen asiantuntijat.

Koulutuksessa kuulet ensikäden tietoa tulevista muutoksista sekä niiden taustoista ja vaikutuksista!

🎬 Tallennettu: 1.10.2020
⏱  Kesto: 2 h 45 minuuttia

💰 Hintatiedot:

  • EK:n jäsenhinta: 164,50 €
  • Normaalihinta: 206,50 €

(Hintoihin lisätään alv 24 %)

 👉 Lomakkeen lähetyksen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin, joka sisältää linkin webinaaritallenteeseen sekä koulutusmateriaaliin.

💡 Katso juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii! 
Tallenteella on 6 kk katseluoikeus, joka lasketaan tilauspäivästä alkaen.